Leuk kennis te maken

De eerste stap is een kennismakingsgesprek, waarin er goed geluisterd wordt naar uw wensen en eisen. Er zullen vragen gesteld worden om een goed beeld te krijgen van u, het bedrijf, de medewerkers, de omgeving, de evt. historie, de mogelijkheden en de verwachtingen. Naar aanleiding hiervan kunnen we u vertellen wat MG dutchdesign voor u kan betekenen. Dit gesprek kan zowel telefonisch,via videobellen of in levende lijve gevoerd worden.

Is de klik er?

Het kennismakingsgesprek is als prettig ervaren en er is een klik? Dat is fijn om te horen. Er volgt een overleg over de werkzaamheden en het traject/proces. Wilt u enkel een de styling, een visualisatie of een deel van de begeleiding tijdens de uitvoering? Of juist van werkplekonderzoek, ontwerp en gehele begeleiding tot aan de sleuteloverdracht en daarmee 1 contactpersoon? Dit wordt helder afgesproken, prijzen worden besproken en voor u op papier gezet.

Aan de slag

U heeft akkoord gegeven op de offerte en we kunnen met aan de slag! Evt. aanvullende informatie wordt aangereikt, zoals bestaande plattegronden/.dwg bestanden. De locatie wordt geïnventariseerd.

Het complete plaatje

Naar wens kan er een werkplekonderzoek onder uw medewerkers plaatsvinden, dit hoeft niet veel tijd van ze te vergen. Erg prettig als zo veel mogelijk mensen zich gehoord voelen. Met alle informatie wordt er een analyse en een 1e vlekkenplan gemaakt. Deze wordt met u besproken.

Er volgt een ontwerp, gevisualiseerd met realistische 3d tekeningen, inclusief een materialen- en kleurenvoorstel. Dit is in eerste instantie nog een concept en uiteindelijk, na overleg en aanpassingen, komt hier de definitieve tekening uit.

Alle neuzen dezelfde kant op

Er wordt een bouwteam gevormd en daarmee ook werkzaamheden afgestemd n.a.v. het ontwerp. De werktekeningen worden gemaakt. En er wordt een gespecificeerde realistische planning gemaakt en nagestreefd. Zodat iedereen (aannemer, uitvoerder, monteur, stukadoor, schilder, leverancier etc.) weet wat en wanneer hij/zij moet doen. Alle neuzen dezelfde kant op. Tijdens het proces is er controle en regelmatig een bouwvergadering. U wordt hiervoor uitgenodigd, dan wel geïnformeerd w.b.t. de status en de planning. Dit alles onder begeleiding van Maaike Gerritsen en samenwerkende projectinrichter/aannemer.

Tijdens het gehele proces wordt u zo veel als mogelijk ontzorgd, zodat u uw tijd aan andere zaken kunt besteden.

Feest

Op de vooraf afgesproken datum kunt u uw compleet ingerichte pand/woning betrekken, om er nog meer van te genieten en met enthousiasme in gebruik te kunnen nemen.