Maaike Gerritsen
Eigenaresse
MG dutchdesign

In 2004 studeert Maaike Gerritsen af aan de Hogeschool van de kunsten artEZ in Arnhem. Een paar maanden later vertrekt ze naar het buitenland om de rest van de wereld te ontdekken. Na een reis van 9 maanden keert ze terug in Nederland en gaat aan de slag als docent Techniek en volgt de studie Interieurarchitectuur in Nijmegen. In 2007 begint Maaike als interieurdesigner en later ook als dealermanager bij een fabrikant van kantoormeubilair. Na ruim 10 jaar hier gewerkt te hebben is het in 2018 het moment daar om MG dutchdesign op te richten en stort Maaike zich volledig, vol enthousiasme en passie, hierop.

Waarom men voor MG dutchdesign kiest is omdat Maaike Gerritsen ruim 12 jaar ervaring heeft in het ontwerpen en begeleiden van projecten (van klein tot groot). Denk aan interieurs van kantoren, maar ook horeca, publieke ruimtes, onderwijs, hotels, entreeruimtes, complete particuliere woningen etc. ‘Outside the box’ denken, maar wel praktisch en volgens alle normeringen en regelgevingen. Ruimtes creëren wat klopt bij de uitstraling, de mensen, de functie en werkzaamheden…kortom, het tot 1 inspirerend geheel maken.

 

Maaike aan het woord:

“De passie voor het vak zit in mijn bloed en of ik het nu wil of niet, ben er altijd mee bezig. Of het nu tijdens een lekker etentje in een restaurant is, in een hotel ergens aan de andere kant van de wereld, ontvangst ruimte bij een bedrijf of in de wachtruimte van het lokale ziekenhuis.

Inspiratie haal ik uit het reizen over heel de wereld, de natuur, cultuur, architectuur en natuurlijk de gesprekken met de klant. Energie krijg ik van het contact met de opdrachtgevers/klant, het maken van de ontwerpen, visualiseren in 2d en gedetailleerde 3d tekeningen, begeleiden en aansturen van projecten in teamverband, tot een geslaagde oplevering van een fantastisch passend interieur.”

Volg MG dutchdesign ook op Linkedin, Instagram, Facebook en Twitter!