“Wij van JG Project-Interieur en Management werken al lang en graag samen met MG dutchdesign omdat de wensen, na inventarisatie, goed vertaald worden naar een eerste ontwerp. Het gevolg is dat een kleine aanpassing dan nog maar nodig is om tot het definitieve resultaat te komen. MG dutchdesign denkt mee in mogelijkheden en onmogelijkheden, iets wat perfect aansluit bij onze gedachten. Daarnaast afspraak is afspraak, vrij normaal, maar in deze tijd lijkt het wel bijzonder.”

Jan Nijenhuis, directeur JG Project-Interieur en Management

“Ontzorgen, meedenken en kwaliteit: drie woorden die de samenwerking met MG dutchdesign doen typeren. Maar eigenlijk kunnen we er wel honderd noemen! Werken met MG dutchdesign is gewoon heel erg fijn; de hoeveelheid vakkennis die Maaike heeft, de flexibiliteit, altijd net dat stapje extra. Een samenwerking die wat ons betreft nog jaren mag voort duren.”

Monique de Groot, Visser BV

“Na diverse keren samengewerkt te hebben met Maaike kan ik niet anders zeggen dan dat wij heel tevreden zijn over haar werk. Zij heeft altijd zeer originele ideeën en denkt erg goed met de klant mee. Mede dankzij Maaike hebben wij inmiddels diversen projecten binnengehaald.”

Corné Gulinski, Eigenaar projectinrichter Gulinski&deBaar