Werkwijze

Werkwijze

Een kop koffie

De eerste stap is een kennismakingsgesprek, waarin er goed geluisterd wordt naar uw wensen en eisen. Er zullen vragen gesteld worden om een goed beeld te krijgen van u, het bedrijf, de medewerkers, de omgeving, de evt. historie, de mogelijkheden en de verwachtingen. Naar aanleiding hiervan kunnen we u vertellen wat MG dutchdesign voor u kan betekenen.

Is de klik er?

Het kennismakingsgesprek is als prettig ervaren en er is een connectie? Dat is fijn om te horen. Er volgt een overleg over de werkzaamheden en het traject/proces. Wilt u enkel een de ontwerp, een 3d visualisatie of een deel van de begeleiding tijdens de uitvoering? Of juist van werkplekonderzoek, ontwerp en gehele begeleiding tot aan de sleuteloverdracht en daarbij 1 contactpersoon? Dit wordt helder afgesproken, prijzen worden besproken en voor u op papier gezet.

Aan de slag

U heeft akkoord gegeven op de offerte en we kunnen met aan de slag! Evt. aanvullende informatie wordt aangereikt, zoals bestaande plattegronden/.dwg bestanden. De locatie en evt. hergebruik van meubels e.d. wordt geïnventariseerd. Er wordt kennis gemaakt met het gehele bouwteam.

Het complete plaatje

Naar wens kan er een werkplekonderzoek onder uw medewerkers plaatsvinden, dit hoeft niet veel tijd van ze te vergen. Erg prettig als zo veel mogelijk mensen zich gehoord voelen. Met alle informatie wordt er een analyse en een 1e vlekkenplan gemaakt. Deze wordt met u besproken.

Er volgt een ontwerp, gevisualiseerd met realistische 3d tekeningen, inclusief een materialen- en kleurenvoorstel. Dit is in eerste instantie nog een praatplan en uiteindelijk komt hier de definitieve tekening uit.

Alle neuzen dezelfde kant op

De werkzaamheden worden met het bouwteam afgestemd. De werktekeningen worden gemaakt. En er wordt een gespecificeerde planning gemaakt en nagestreefd. Zodat iedereen (aannemer, uitvoerder, monteur, stukadoor, schilder etc.) weet wat en wanneer hij/zij moet doen. Alle neuzen dezelfde kant op. De bestellingen worden geplaatst.
Tijdens het proces is er controle (ook op locatie tijdens de uitvoering) en regelmatig een bouwvergadering. U wordt hiervoor uitgenodigd, dan wel geïnformeerd w.b.t. de status en de planning.

Tijdens het gehele proces wordt u ontzorgd, zodat u uw tijd aan andere zaken kunt besteden. 

Feest

Op de afgesproken datum kunt u uw compleet ingerichte pand betrekken, om er nog meer van te genieten en met enthousiasme in gebruik te kunnen nemen.